Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023)το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου διαπιστώθηκε να καθοδηγεί έναν αλλοδαπό άνδρα και τρεις αλλοδαπές γυναίκες, προμηθεύοντάς του με εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αλλοδαπός παρέλαβε το προηγούμενο διάστημα τα 4 άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή