Τροχαίο ατύχημα, με την εμπλοκή τριών οχημάτων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, στην διασταύρωση της γέφυρας Κούσιου με την οδό Ακροπόλεως, στον Προμηθέα Βέροιας. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, ένα από το οχήματα επιχείρησε να περάσει από την οδό Κούσιου (πρώην Πύρρου) προς την γέφυρα Κούσιου και συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινούνταν επί της οδού Ακροπόλεως (με κατεύθυνση προς Εργοχώρι) και από την σύγκρουση των δύο οχημάτων χτυπήθηκε και ένα τρίτο όχημα, που ανέμενε να στρίψει προς την γέφυρα Κούσιου από την οδό Ακροπόλεως (με μέτωπο προς Εβραίικα μνήματα). 

Από την σύγκρουση των οχημάτων σημειώθηκαν – ευτυχώς – μόνο υλικές ζημιές. 

***

Για ακόμη μία φορά σταθήκαμε τυχεροί και δεν είχαμε θύματα. Το InVeria.gr και η ψηφιακή εφημερίδα InVeria πρόσφατα είχαν ασχοληθεί με το θέμα, αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα στο σημείο. Μάλιστα, το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 3.1.2023. Ωστόσο, η απάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι παρακολουθούν το σημείο για να δουν πως πάει η κατάσταση και αναλόγως θα αποφασίσουν. Ενάμιση χρόνο μετά την παράδοση στην κυκλοφορία της γέφυρας Κούσιου, ο Δήμαρχος της Βέροιας απάντησε ότι το… παρακολουθούν. 

Ίσως αναμένουν να χυθεί αίμα στην άσφαλτο για να πάρουν μια κάποια απόφαση τελικά. Ευτυχώς για τους απλούς πολίτες, ακόμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Αν όμως θρηνήσουμε θύματα, ίσως θα κληθούν τότε να απαντήσουν (αρμοδίως) για το τί έκαναν τόσο καιρό, πέρα από την… παρακολούθηση. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή