Αρχική Ροή Ειδήσεων αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Ωδείο της Μητρόπολης Βεροίας στη Νάουσα...

αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Ωδείο της Μητρόπολης Βεροίας στη Νάουσα (14/1)

ΔΤ: Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο: “Ο Θεοδωράκης των ποιητών”, αφιερωμένη στη σύζευξη λόγου και ήχου στο έργο του μεγάλου δημιουργού. 

Συμμετέχουν: Οι Καθηγητές και Σπουδαστές του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Βασίλης Δόντσιος, οι μαθητές της τάξης τραγουδιού της Ανδρέας Διδασκάλου, η παιδική χορωδία της Πανδώρας Λιασοπούλου) και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας.

Την ορχήστρα των καθηγητών διευθύνει η μαέστρος Αλίκη Σιούστη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 7.00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και απαιτείται ειδική πρόσκληση που θα διατίθεται από σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και κάθε απόγευμα στα γραφεία του Ωδείου.

Κατά την είσοδο σας στην εκδήλωση παρακαλούμε θερμά λόγω της έξαρσης της γρίπης και του κορωνοιού να φοράμε όλοι προστατευτική μάσκα. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή