Αρχική Ροή Ειδήσεων Αθλητές του “Εν Σώματι Υγιεί” στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου

Αθλητές του “Εν Σώματι Υγιεί” στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου

ΔΤ από Α.Σ. “Εν Σώματι Υγιεί”: Με στόχο την προετοιμασία ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων του 2023, των αθλημάτων που έχει στις τάξεις η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενέκρινε τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό του νέου έτους και έχει ήδη σταλεί στα σωματεία της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, εγκρίθηκε και η ονομαστική λίστα των αθλητών και αθλητριών, που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς του 2023, ανά κατηγορία. Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται συνολικά 150 αθλητές, 122 των ατομικών αθλημάτων και 28 των ομαδικών.

Στον Εθνικό Σχεδιασμό δύο νέοι αθλητές Στίβου του “Εν Σώματι Υγιεί” 

Στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου στην κατηγορία στήριξης νέων βρίσκονται για πρώτη φορά αθλητές από το σωματείο μας. Πρόκειται για τους Νικόλαο-Ραφαήλ Ντίσιο, 16χρ (Κατ. F40) στις Ρίψεις και Αφροδίτη Ζαφειρίου 15χρ (Κατ. T44), αθλήτρια που εκτός από το όριο στο  Άλμα Εις Μήκος, αγωνίζεται και στο Άλμα Εις Ύψος και στα 100μ. Οι παραπάνω νεαροί αθλητές που προπονούνται υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή κ. Φερφέλη Κωνσταντίνου, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2022, τον περασμένο Ιούλιο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και κατέκτησαν συνολικά 6 χρυσά μετάλλια και 5 Πανελλήνια Ρεκόρ στην κατηγορία παίδων/κορασίδων U17. Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι να αποκτήσουν οι νεαροί αθλητές διεθνή εμπειρία συμμετέχοντας σε κάποιο Meeting, αφού περάσουν διεθνές classification. 

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή