Αρχική Ροή Ειδήσεων Έχουμε πρόταση για το μέλλον και την Ημαθία. Αναστροφή της πορείας παρακμής...

Έχουμε πρόταση για το μέλλον και την Ημαθία. Αναστροφή της πορείας παρακμής με βάση την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ένα άλλο μοντέλο παραγωγής και ανάπτυξης

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) Άγγελο Τόλκα: Δύο σημαντικές παρεμβάσεις ολοκλήρωσε ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον ερχομό του νέου έτους, με ξεκάθαρη στόχευση και πρόταση για την ανάπτυξη του Νομού μας.
Από την μια άνοιξε διάλογο κι έστειλε στις επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας ένα επτασέλιδο με τις προτάσεις τις δικές του αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα απαντηθεί η μεγάλη κρίση που βιώνουν οι επιχειρήσεις, πως θα στηριχθεί η κατανάλωση, πώς θα δοθεί απάντηση στην ενεργειακή κρίση και στην κρίση φτώχειας που χτυπάει την Ημαθία. Στις προτάσεις του περιγράφει την υφιστάμενη κατάσταση, ένα σχέδιο για τον τόπο μας και άμεσα μέτρα ανακούφισης (ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλες τις προτάσεις).  
Από την άλλην δημοσίευσε σε επιστημονικό περιοδικό για την Αυτοδιοίκηση προτάσεις για την ανάπτυξη μέσα από την έρευνα και την καινοτομία στο οποίο περιγράφει τον τρόπο που μπορούμε να αλλάξουμε και δίνει ενδεικτικά παραδείγματα για την Ημαθία πολλά από τα οποία πρώτη φορά κατατίθενται σε δημόσιο διάλογο (ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο). 

Επιπλέον, στην τελευταία του ομιλία στην Βουλή για την στεγαστική κρίση είχε συμπεριλάβει και πάλι την Ημαθία ως τόπο που πρέπει να αξιοποιήσει το κεφάλαιο ακινήτων που διαθέτει ώστε να καταστεί τόπος διαμονής, πλησίον της Θεσσαλονίκης, με ανάπτυξη όλων των υποδομών (δρόμων, σιδηροδρόμου, υποδομές διαδικτύου) . 

Ο Βουλευτής έχει πρόταση και εργάζεται επάνω σε αυτήν, όπως φαίνεται. Με όλες τις παραπάνω παρεμβάσεις του ο Άγγελος Τόλκας επιβεβαιώνει την συνολική εικόνα, άποψη και παρεμβάσεις που κάνει για όλο το Νομό αλλά και ότι ανοίγει διάλογο για έξοδο από την «παρακμή» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει την κατάσταση στο Νομό. Το σημαντικό είναι ότι τοποθετεί στις προτάσεις του σύγχρονες, προοδευτικές πολιτικές και δεν διστάζει να πάει κόντρα σε τοπικά συστήματα εξουσίας τα οποία χαρακτηρίζει ως υπαίτια που φτάσαμε έως εδώ.  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή