ΔΤ από Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας: Απεβίωσε ο Ιατρός Ακτινολόγος  Κωνσταντίνος Γιώτας. Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Λήμνο και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα του Ακτινολόγου – Ραδιολόγου το 1978. 

Εκτοτε υπηρέτησε την Ιατρική επιστήμη από όλα τα μετερίζια αυτής τόσο στη Βέροια όσο και στη Νάουσα. Υπήρξε συνιδρυτής του Ακτινολογικού Εργαστηρίου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»  στη Βέροια το οποίο προσέφερε για πάρα πολλά χρόνια υψηλού επιπέδου ακτινοδιαγνωστικές υπηρεσίες προς τους πολίτες της Ημαθίας. Συνταξιοδοτήθηκε το 2019.

Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας από το 1978, διακρίνονταν δε για την ευγένειά του τόσο προς τους συναδέλφους ιατρούς όσο και προς τους ασθενείς του.

Καλό Παράδεισο να έχει.

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος

ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή