Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το κλισέ “το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όλα τζάμπα”!!!

Η Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί η ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ στη Βέροια και όπως μας ενημερώνουν οι άνθρωποι του Πάρκου ο αποχαιρετισμός θα γίνει με δύο ώρες ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια από τις 4 μμ έως τις 6 μμ και όλη την ημέρα με έκπτωση στο παγοδρόμιο (5 ευρώ / μισάωρο!). 

Μέσα στον 1,5 μήνα λειτουργίας της Ευχούπολης στη Βέροιας, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι την επισκέφθηκαν, ενώ φέτος ξεχωριστή ήταν η ύπαρξη του Παγοδρομίου και οι παράλληλες δράσεις με μουσικά σχήματα, παραδοσιακούς συλλόγους, ακόμη και θέατρο σκιών! 

Την Κυριακή (8/1/2023) είναι η τελευταία μέρα, αλλά και η ημέρα που θα ανανεωθεί το ραντεβού για τον επόμενο χειμώνα και τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2023 και της Πρωτοχρονιάς του 2024!!!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή