Αρχική Ροή Ειδήσεων Ολοκληρώθηκε ταχύτατα η τεκμηρίωση για τους μηλοπαραγωγούς

Ολοκληρώθηκε ταχύτατα η τεκμηρίωση για τους μηλοπαραγωγούς

ΔΤ από Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας: Απεστάλη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η τεκμηρίωση για τα μήλα  της Περιφερειακής μας  Ενότητας, την οποία  επεξεργάστηκε η ΔΑΟΚ Ημαθίας σε συνεργασία με τις αναγνωρισμένες Συνεταιριστικές Οργανώσεις Παραγωγών.

Με την εν λόγω τεκμηρίωση αποδεικνύεται η κατάρρευση των τιμών πώλησης των μήλων  λόγω προβλημάτων στην Διεθνή Αγορά και θεμελιώνεται το δικαίωμα εισοδηματικής ενίσχυσης από τον λογαριασμό του de minimis. 

Η Ημαθία μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης στους μηλοπαραγωγούς της Λάρισας, κινήθηκε με ταχύτητα και ολοκλήρωσε  την σχετική τεκμηρίωση από τους πρώτους,  έτσι ώστε και οι αγρότες της περιοχής μας να καταστούν δικαιούχοι της οικονομικής στήριξης των μηλοπαραγωγών. 

Με εκτίμηση 

Χρήστος Γιαννακάκης 

Πρόεδρος ΔΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή