ΔΤ από Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”: Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης του καταστήματος «Roma Pizza» στη Βέροια, Απόστολος Μπισιρίτσας, που έφυγε από κοντά μας τα φετινά Χριστούγεννα, υπήρξε, εκτός από εξαιρετικός άνθρωπος και λαοφιλής επιχειρηματίας, ένας διαχρονικός αρωγός του έργου του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης  «Έρασμος» από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της δομής μας (2006). 

Η κοινωνική του ευαισθησία, όχι μόνο απέναντι στις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους, που βρήκαν καταφυγή στον Ξενώνα μας, αλλά και σε δεκάδες ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της τοπικής μας κοινωνίας που συνδράμουμε όλα αυτά τα χρόνια, με τη διανομή δεμάτων αγάπης και όχι μόνο, δεν ήταν απλά ένα αυθόρμητο κίνητρο εθελοντισμού αλλά πολύ περισσότερο μια πάγια στάση ζωής, εκπεφρασμένη με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση. 

Μας στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης, προσφέροντας πάντα από το πλούσιο ψυχικό του απόθεμα καρδιάς, μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής του!

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, με τις εγκάρδιες ευχές όλων μας για την ανάπαυση του εκλιπόντος και την ψυχική ενδυνάμωση των οικείων του. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή