Δικαιώθηκε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην υπόθεση της ένστασης της ομάδας της Νίκης Βόλου για την συμμετοχή στον μεταξύ τους αγώνα (στις 11/11/2022) του ποδοσφαιριστή της “Βασίλισσας” Φλορεντίν  Μπουόλι.

Υπενθυμίζεται ότι η ένσταση αφορούσε στα χαρτιά νόμιμης παραμονής του εν λόγω αθλητή και η ομάδα του Βόλου θεωρούσε ότι κακώς έπαιξε στον αγώνα και έτσι επιχείρησε να τιμωρηθεί η Βέροια και να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά. 

Στο… γήπεδο ήρθαν ισόπαλες οι ομάδες και μοιράστηκαν από 1 βαθμό και το γκολ της Βέροιας το έβαλε ο Μπουόλι!

Μετά την εξέλιξη η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο δικηγόρους της, Χάρη Γρηγορίου και Γιούλη Ρετζεπάι, που χειρίστηκαν την υπόθεση Μπουόλι και την κέρδισαν, τόσο στο διοικητικό, όσο και στο αθλητικό δικαστήριο. Ήταν μία επιτυχία, για την οποία αξίζει να συγχαρούμε και δημόσια, τους δύο έγκριτους δικηγόρους. Επίσης, η δικαίωσή μας, είναι μία απάντηση, τόσο στους σκευωρούς αυτής της στημένης υπόθεσης, όσο και στην ομάδα της Νίκης, η οποία θέλησε να μας κλέψει τον βαθμό που κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο μεταξύ μας παιχνίδι στον Βόλο.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή