Προθεσμία για απολογηθεί την Τετάρτη (4/1/2023) πήρε η 29χρονη παιδοκτόνος που φέρεται να πέταξε ζωντανό το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της στο Φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια. 

Η φερόμενη δράστιδα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/1) στην ανακρίτρια Βέροιας, παρουσία του δικηγόρου Αντώνη Μπιδέρη, ο οποίος ορίστηκε αυτεπάγγελτα. 

Κατά την παραμονή της στην αίθουσα της ανακρίτριας δεν είπε πολλά πράγματα, αρνήθηκε ωστόσο ότι αυτή σκότωσε το παιδί της. Πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών της και δεν ήξερε αν το παιδί της ήταν ζωντανό ή νεκρό. 

Από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι ο θάνατος του 11μηνου βρέφους επήλθε από ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος, δηλαδή ρίχτηκε ζωντανό στο νερό και πνίγηκε. 

Κατά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο Βέροιας η φερόμενη δράστιδα Ελευθερία Λ. δεν έκανε καμία δήλωση. 

Ο δικηγόρος Βέροιας που ορίστηκε αυτεπάγγελτα, Αντώνης Μπιδέρης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι πριν από λίγη ώρα έλαβε την δικογραφία στα χέρια του και θα την μελετήσει. Ωστόσο, μετέφερε ότι η εντολέας του δηλώνει ότι δεν έριξε αυτή το παιδί της, χωρίς βέβαια να δίνει εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στο νερό. Σχετικά με το ψυχιατρικό ιστορικό, ο κ. Μπιδέρης επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού μιλήσει με την κατηγορούμενη και εξετάσει την δικογραφία. 

Δηλώσεις έκανε και ο οδηγός ταξί που μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/12/2022) από το φράγμα του Αλιάκμονα στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της Βέροιας. Όπως δήλωσε ο οδηγός ταξί Αντώνης Μποστανίτης, η 29χρονη ήταν αμίλητη και δεν του προξένησε καμία απορία η συμπεριφορά της. Ήταν ήρεμη και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι. 

Δείτε το βίντεο από την αποχώρηση της κατηγορούμενης και τις δηλώσεις του δικηγόρου και του οδηγού ταξί που την παρέλαβε από το Φράγμα:

 

  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή