Με μία φρικιαστική ιστορία μπήκε το 2023 στην Ημαθία. Μια μητέρα από χωριό του Δ. Αλεξάνδρειας ομολόγησε πως πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στην λίμνη του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, πιθανότατα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του InVeria.gr, η γυναίκα δεν βρισκόταν σε γάμο ή συμβίωση και άνθρωποι του περιβάλλοντός της διαπίστωσαν την επόμενη μέρα ότι κάτι τρέχει με το μωρό. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε με καθυστέρηση και μετά από πιέσεις τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της στην Ασφάλεια, αφού πρώτα δήλωνε διάφορα άλλα σημεία (πάντα ποτάμια – λίμνες). 

Άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν και ανέσυραν το άτυχο βρέφος τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023, ενώ η γυναίκα συνελήφθη. 

Για τους λόγους που την οδήγησαν να προβεί στην παιδοκτονία δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο μαρτυρίες στο InVeria.gr αναφέρουν πως έχει ιστορικό νοσηλείας. 
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή