Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς” διοργάνωσε πρωτοχρονιάτικο χορό στο κέντρο διασκέδασης “Σείριος” στο Μακροχώρι και, κατά τα… συνηθισμένα, το κέντρο γέμισε ασφυκτικά, με εκατοντάδες κόσμου να δηλώνουν και φέτος το “παρών”.

Η βραδιά άνοιξε με δύο χορευτικά του Συλλόγου, των παιδιών και το βασικό χορευτικό τμήμα, ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πατρίδας Αντώνης Καγκελίδης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε για την στήριξη στον Σύλλογο και απέμεινε τιμητική πλακέτα στην επί χρόνια χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Μαρία Αμανατίδου

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Καγκελίδης και στα “Παιδιά της Άνοιξης”, καλώντας όλους να συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια για την αποπεράτωση του υπό ανέγερση νέου ΚΔΗΦ, στην Πατρίδα (το οποίο αναμένεται εντός του 2023 να ολοκληρωθεί). Όπως κάθε φορά, συγκινητική προς εμάς, αλλά τιμητική και για τον ίδιο, ήταν η αναφορά του Αντώνη Καγκελίδη στην συνεισφορά των ΜΜΕ στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Ο κ. Καγκελίδης είναι ένας από τους λίγους προέδρους Συλλόγων (και όχι μόνο) που αναγνωρίζει και τιμά την συνδρομή των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης υπέρ των σκοπών του Συλλόγου του και αυτό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά, με μεγάλα δώρα, ενώ μοιράστηκαν και βασιλοπιτάκια σε όλους, με το… φλουρί να κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ! 

Στο μουσικό κομμάτι, εμφανίστηκαν οι Γιάννης Τσιτιρίδης και Θωμάς Μπαϊρακτάρης, καθώς και οι Παύλος Καγκελίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ζιώγας, Βαλάντης Τσίλης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Χωραφαΐδης και Τριαντάφυλλος Ασαρτζής.

Στην εκδήλωση, πέρα από τις εκατοντάδες του κόσμου, υπήρχαν και αρκετές πολιτικές παρουσίες, όπως του βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του Δημάρχου Βέροιας, αντιδημάρχων και άλλων αιρετών (ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ασλανίδη που είναι και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου της Πατρίδας), του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Φώτη Κουτσουπιά, της υποψήφιας βουλευτή Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φανής Γιωτάκη, του κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκο Τσαμήτρο, της προέδρου του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, του προέδρου και στελεχών της ΑΝΗ.ΜΑ. Α.Ε., η πρόεδρος των “Παιδιών της Άνοιξης” Νόρα Σαρκατζή κ.α.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή