Αρχική Ροή Ειδήσεων Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και κοπή βασιλόπιτας για εργαζομένους στα γραφεία της Μητρόπολης Βεροίας

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και κοπή βασιλόπιτας για εργαζομένους στα γραφεία της Μητρόπολης Βεροίας

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς φορείς, μπάντες, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να ευλογήσει τον νέο χρόνο, ώστε να αξιοποιήσουμε τον εποικοδομητικά για να προοδεύσουμε και κατά κόσμον αλλά πολύ περισσότερο κατά Θεόν, ζώντας και εργαζόμενοι σύμφωνα με το θέλημα του. 

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης μοίρασε σε όλους το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Μακεδόνα στρατηλάτη, τον Μέγα Αλέξανδρο, με αφορμή τη γέννηση του το έτος 323 π.Χ. αλλά και τα πρόσφατα εγκαίνια του μεγάλου Μουσείου της Βεργίνας, της πρωτεύουσας των Μακεδόνων βασιλέων και του πατέρα του Φιλίππου. 

Το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, για την προσφορά τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή