Με μια ζεστή, νοσταλγική δίωρη εκπομπή αποχαιρέτησαν οι δημοσιογράφοι, μουσικοί παραγωγοί και συνεργάτες του ΑΚΟΥ 99,6 την φετινή χρονιά. Το πρωί της Παρασκευής (30/12/2022) τα στούντιο του σταθμού γέμισαν ευχές, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και πολύ κόσμο.

Για ένα δίωρο εναλλάσσονταν μπροστά στα μικρόφωνα οι Ζήσης Μιχ. Πατσίκας, Σοφία Γκαγκούση, Νίκος Βουδούρης, Αντώνης Μπιδέρης, Καλλιόπη Αραμπατζίδου, Χρήστος Ασλανίδης σχολιάζοντας την χρονιά που πέρασε.

Μαζί τους οι συνεργάτες Τάσος Βασιάδης που καθήλωσε τους πάντες με την διήγηση του παραμυθιού και ο Μάκης Δημητράκης με τις λαογραφικές αναφορές στα Ρουγκάτσια, στην προέλευση της Βασιλόπιτας, αλλά και στις παραδόσεις της παλιάς Βέροιας. Ακροατές έστελναν τις ευχές τους με μηνύματα στο facebook, ενώ ζωντανά στο στούντιο έδωσε τις ευχές του ο ιδιοκτήτης του ΕΚΕΔΙΜ Αντώνης Θεοχαρόπουλος, που έζησε για λίγα λεπτά την μαγεία του ραδιοφώνου, που δήλωσε ότι λατρεύει.

Τηλεφωνικά έδωσε τις ευχές της η Εύη Δαβόρα, παραγωγός της εκπομπής “Music Bliss” από την Θεσσαλονίκη, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα της εκπομπής τον τελευταίο λόγο είχε με τις δικές του ευχές ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του «ΛΑΟΥ» και του «ΑΚΟΥ 99,6» Χρήστος Μπλατσιώτης.

Η εκπομπή έκλεισε με την παρουσία και του ιδρυτή του ΤΥΠΟΣ FM (μετέπειτα ΑΚΟΥ 99.6) Μιχάλη Πατσίκα, που έδωσε τις ευχές του και μαζί με όλους τους συντελεστές έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα!!!

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή