Αρχική Ροή Ειδήσεων “Αυτό που πρέπει να τελειώσει για να τελειώσει η επιβάρυνση του καταναλωτή,...

“Αυτό που πρέπει να τελειώσει για να τελειώσει η επιβάρυνση του καταναλωτή, είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη”

Με αφορμή την άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, η πρ. βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την εξής δήλωση:

 

«Η ακρίβεια πλήττει την ελληνική οικογένεια και δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που δεν βγάζουν πλέον ούτε το μισό μήνα. Βασική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μέτρο που εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες με τελευταία την Ισπανία.

 

Η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη εδώ και ενάμιση χρόνο την αισχροκέρδεια και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες πως η οικονομία θα μπει σε περιπέτειες αν μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα. Την ώρα που έρχονται νέες ανατιμήσεις ως και 20% στην αγορά, δεν έχει παρά να φορολογήσει τα πραγματικά υπερκέρδη δισεκατομμυρίων των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, των διυλιστηρίων, των τραπεζών.

 

Ο κ. Μητσοτάκης όμως επιδοτεί τις αυξήσεις με τα λεφτά μας. Η ακρίβεια δεν είναι σύμπτωμα αλλά εργαλείο. Η πολιτική του είναι άδικη, αλαζονική, υπέρ λίγων και ισχυρών και οδηγεί σε φτωχοποίηση τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Η πολιτική αλλαγή και το αίτημα για δικαιοσύνη παντού είναι κοινωνική αναγκαιότητα». 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή