Αρχική Ροή Ειδήσεων Δημοτικές Εκλογές Βέροιας: Δεν έχει τέλος η ονοματολογία

Δημοτικές Εκλογές Βέροιας: Δεν έχει τέλος η ονοματολογία

Λίγο πριν την… Δύση του 2022, δεν έχουν σταματημό οι συζητήσεις και οι… πιέσεις για ανάληψη πρωτοβουλιών για την διεκδίκηση του Δ. Βέροιας!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι ασκούνται πιέσεις σε ακαδημαϊκό, καθηγητή σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, για να ηγηθεί αυτοδιοικητικού σχήματος. Δεν αναφέρουμε το όνομά του προς το παρόν, άλλωστε σκοπός της ανάρτησης είναι να αναδείξει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κάτσει η… μπίλια και πολλοί περιμένουν να περάσει η πρώτη αναμπουμπούλα και να ανοίξουν τα χαρτιά τους στην συνέχεια! 

Οπότε, όχι μόνο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποιοι θα είναι τελικά υποψήφιοι από αυτούς που ήδη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα για τον Δ. Βέροιας, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και νέες! Εκτός και αν κάνουν… έρευνα αγοράς τώρα για να αγοράσουν στο επόμενο… παζάρι! 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή