🎄 Ήρθαν και τα Χριστούγεννα κυρία μου και κύριε… Πολλές ευχές σε όλες και όλους (ακόμα και σε αυτούς που μας μισούν) για Υγεία, Ευτυχία και Επιτυχίες! 

👉Περάσαμε μια εβδομάδα, προ των Χριστουγέννων, με σημαντικά θα έλεγα γεγονότα… Άλλα μεγαλύτερης και άλλα πιο τοπικής εμβέλειας. 

Λίγο τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Αιγών, λίγο η συνέντευξη Τύπου του πρ. βουλευτή Τάσου Σιδηρόπουλου που μίλησε μετά από καιρό για τα «7 πέτρινα χρόνια» του, λίγο η επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Θεόφιλου Κορωνά για τον Δ. Βέροιας, όλο και κάτι είχαμε κάθε μέρα!

👉Θυμάστε που γράφαμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μέχρι τέλος του χρόνου θα «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια; Αυτό μπορεί να μην αλλάξει, αλλά μαθαίνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μετά τις γιορτές θα τα μάθουν!

Μήπως περιμένουν και το Άγιο Πνεύμα που θα κατέβει σαν περιστέρι, μπορεί τελευταία στιγμή να ανοίξει τα… μάτια για μερικές υποψηφιότητες! 

👉 Ενδιαφέρον παρουσιάζει και κάτι άλλο που φτάνει στα αυτιά μου… 

Με κάποιο τρόπο θέλει ο Τσίπρας να «αποζημιώσει» και να στηρίξει  την Φρόσω Καρασαρλίδου για την αδιάλειπτη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια (στα εύκολα και στα δύσκολα), ειδικά σε θέματα γυναικών, ανθρώπινων δικαιωμάτων και, φυσικά, τα αγροτικά! 

Στο πλαίσιο αυτό ακούγονται προτάσεις  ότι έμπρακτη  αναγνώριση θα ήταν η συμμετοχή της Φρόσως Καρασαρλίδου σε υπουργικό σχήμα, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι στην κυβέρνηση. 

Τώρα, αν θα είναι σε θέση Υπουργού ή υφυπουργού και σε ποιο ακριβώς αντικείμενο (πχ Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, που ακούγεται ως το πιθανότερο σενάριο), δεν ξέρουμε.

Περιττό να πούμε ότι τόσο η Καρασαρλίδου, όπως και ο Τόλκας φυσικά,  δεν περιμένουν… ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς είναι δεδομένες οι υποψηφιότητές τους και έχουν μπει σε προεκλογικό mood (συνεχίζουν βασικά, γιατί δεν σταμάτησαν και ποτέ το… τρέξιμο). 

👉 Για την επίσκεψη Μητσοτάκη δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω από την προηγούμενη φορά… Το έργο φαινόταν πως θα είναι, πριν καν παιχτεί! 

Μια ωραία κομματική εκδηλωσούλα, με μπόλικες σέλφι στο πλαίσιο της επίσκεψης. Ένα μεγάλο έργο χρησιμοποιήθηκε απλά ως… φόντο για τις δημόσιες σχέσεις και τις προεκλογικές φιοριτούρες. 

Το μόνο που χάλασε την… ωραία ατμόσφαιρα ήταν η «πρόκα» του Τζιτζικώστα προς την Κοτταρίδη για την παντελή έλλειψη αναφοράς στην Περιφέρεια, που σήκωσε όλο το χρηματοδοτικό βάρος των σχεδόν 30 εκατ. ευρώ για το έργο. 

Καλά, εδώ που τα λέμε είμαστε και λίγο… απολίτιστοι οι Βεροιωτάδες. Αρκεί να θυμηθείτε ότι παλιότερα είχαν ξεσηκωθεί απέναντι στα σχέδια για να χαρακτηριστεί όλη η Βέροια σχεδόν αρχαιολογικός χώρος. Όπως και έγινε δηλαδή. 

👉 Ένα τελευταίο σχόλιο, άσχετο με τα παραπάνω: Παλιά είχαμε πολιτικούς με… αρχές. Τώρα άλλαξαν λίγο τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε τα πρώτα 3 γράμματα. Βέβαια, παλιά τις είχαν, τώρα απλώς… είναι!

🚩 Ραντεβού ξανά στις 8/1/2023!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή