Στη φυλακή θα παραμείνει για ακόμη έναν μήνα η Εύα Καϊλή, για τη φερόμενη συμμετοχή της στο QatarGate.

Οι βελγικές αρχές απέρριψαν το αίτημα που υπέβαλε, να αφεθεί ελεύθερη με “βραχιολάκι” και περιοριστικούς όρους.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου, όταν και θα επαναξιολογηθεί εκ νέου από το δικαστικό συμβούλιο.

Η εν λόγω απόφαση, που έγινε γνωστή μέσω email, αναφέρει για την κ. Καϊλή ότι μπορεί να ασκήσει έφεση μέσα στο επόμενο 24ωρο. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου μέσα σε 15 ημέρες.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι για την τύχη του δίχρονου παιδιού της Εύας Καϊλή, καθώς η ευρωβουλεύτρια έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί της το παιδί.

Το “βαρύ” κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της δίκης -και επιβεβαιώθηκε από την απόφαση που πάρθηκε- μετέφερε νωρίτερα και ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Δημητρακόπουλος εξέφρασε την απαισιοδοξία του, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η κ. Καϊλή έχει ένα μικρό παιδί, δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόφαση.

Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την Εύα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στη χώρα τους.

Πηγή: news247.gr

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή