ΔΤ από Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας: Σε μια κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας! 

Ως Πρωτοστάτης στη διοργάνωση και Μέγας χορηγός  της εκδήλωσης όπως πάντα η Ένωση μας, συνεπικουρούμενη από την Ένωση αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας , δια του προέδρου μας κ. Μούρτη Αποστόλου  ευχήθηκε στους μικρούς μας φίλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!

Στη μεγάλη αίθουσα Ανδρόνικος του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, μάγοι, ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους!

Την εκδήλωση τίμησε  με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας Νάουσας και Καμπανίας, πατήρ Σωσίπατρος ο οποίος και μας μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη μας!

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της ΔΑ Ημαθίας, ταξίαρχος κ Αδαμίδης Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων συνοριακής φύλαξης νομού Ημαθίας κ. Τζαφερόπουλος Μιχαήλ!

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!!!

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή