Με γραπτή δήλωση ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Βέροιας ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, Θεόφιλος Κορωνάς

Στην δήλωσή του αναφέρει:

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και ιδιαίτερη χαρά, γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Βέροιας στις επερχόμενες  εκλογές του 2023. Η απόφαση μου αυτή, όπως είναι προφανές, συνεπάγεται με την σύνθεση μιας νέας ανεξάρτητης ομάδας και στην κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου με πρόσωπα νέα αλλά και έμπειρα, άφθαρτα στο σύνολό τους, το οποίο  θα έχει αναφορά στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, χωρίς όμως  χρίσματα,  στεγανά και ταμπέλες. 

Θεωρώ πως μετά από την ενεργή μου ενασχόληση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας εδώ και αρκετά χρόνια, αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων, έφτασε επιτέλους η στιγμή η νέα γενιά,  να βγει στο προσκήνιο, να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο  και να δώσει προοπτική και όραμα  στον Δήμο μας.

Προσκαλώ λοιπόν από σήμερα, όλους τους συνδημότες μας και τους φορείς του Δήμου μας, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα αλλά και ένα ψηφοδέλτιο, που  θα δώσει την δυνατότητα μέσα από μια ανοιχτή, διαρκή  και παραγωγική διαδικασία διαλόγου, να διαμορφωθούν οι συνθήκες και η ομάδα, που θα θέσει τις βάσεις για το Δήμο που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε.  

Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει επιτέλους τον φυσικό πλούτο  που τον περιβάλλει, το μνημειακό του  απόθεμα,  θα είναι δίπλα στους  δημότες με τις υπηρεσίες  του διευκολύνοντας της καθημερινότητα τους  και  θα βοηθήσει   ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα με έργα υποδομών, ασκώντας παράλληλα και τον παρεμβατικό του ρόλο, τον οποίο τα τελευταία χρόνια κάποιοι επέλεξαν να ξεχάσουν.  

Αρχικός μας στόχος η συμπόρευση  όλων των υγειών δυνάμεων και προσωπικοτήτων,  για μια νέα αρχή για τον Δήμο Βέροιας.  

Με τιμή 

Θεόφιλος Κορωνάς 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή