Αρχική Ροή Ειδήσεων Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ. για τα παιδιά των εργαζομένων...

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ. για τα παιδιά των εργαζομένων της

ΔΤ από Σωματείο Εργαζομένων ΑΛ.Μ.ΜΕ.: Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ. διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της.

Ο πολυχώρος Βowling City, όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή, πλημμύρισε από παιδικές φωνές και γέλια, καθώς οι μικροί φίλοι αξιοποίησαν με κέφι και χαρά τη πληθώρα δραστηριοτήτων που διαθέτει ο χώρος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Άγιος Βασίλης μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου, Νίκο Βουλτσινό και άλλα μέλη του σωματείου, μοίρασαν δώρα στα μικρότερα παιδιά των εργαζομένων. 

Ακολούθησε βράβευση των επιτυχόντων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου με χρηματικά έπαθλα. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους γονείς και τα παιδιά τους να ανταλλάσσουν ευχές για καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη από υγεία, ευτυχία και πρόοδο. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή