ΔΤ: Σε μία άψογη διοργάνωση από τη Maestria Cultural Events το Αστικό Πανηγύρι ξεσήκωσε τον βεροιώτικο πληθυσμό και όχι μόνο, από νωρίς το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, περισσότερα από τετρακόσια άτομα, συνολικά, γλέντησαν με την ψυχή τους στη θερμή «Sala» του πολυχώρου της Ελιάς, στη Βέροια. 

Ο Κώστας Τζίμας, ο κορυφαίος του δημοτικού τραγουδιού, χάρισε στο μοναδικό κοινό ξεχωριστές ερμηνείες από τραγούδια της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Βορείου Ηπείρου και όχι μόνο. Τη χορευτική και μουσική ψυχαγωγία συμπλήρωσαν με μαεστρία και πολυετή εμπειρία η ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου και ο τραγουδιστής Φώτης Τράσιας. 

Στο Αστικό Πανηγύρι στη Βέροια επέλεξαν να απολαύσουν το ποτό τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής και του χορού από περιοχές της Ημαθίας, από την Καστοριά, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Ελασσόνα και την Κατερίνη Πιερίας, τον Τύρναβο, τη Λάρισα, την Ηγουμενίτσα, τη Θεσσαλονίκη και την Κορυτσά. 

Στο Αστικό Πανηγύρι με τον κορυφαίο του δημοτικού τραγουδιού, Κώστα Τζίμα, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των χορηγών – εταιριών: 

Κέντρα Δια βίου Μάθησης Easy Education (Μέγας Χορηγός), Fileo Elegant Living και Τυροκομικά Πάικο (Χορηγοί), Στάσου Μύγδαλα, Ven54 και Σιδηροκατασκευές Αφοί Γκαλαΐτση (Υποστηρικτές).

Το Αστικό Πανηγύρι συνεχίζει το ταξίδι του σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και φιλοδοξεί να επιστρέψει στην έδρα του με μία σειρά αντίστοιχων και δυναμικών εκδηλώσεων.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή