Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2022 ο πρώην βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος, με σκοπό αφενός να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τα όσα έγιναν με την δικαστική περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη και αθώωθηκε πανηγυρικά, αλλά και να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, άνοιξε τα χαρτιά του μετά από “7 πέτρινα χρόνια”, όπως είπε, αναφερόμενος στις περιπέτειες που τον έμπλεξαν άδικα. Πλέον, οι αποφάσεις των δικαστηρίων όχι μόνο είναι αθωωτικές για αυτόν, αλλά καταδικάστηκαν και καλούνται να τον αποζημιώσουν όσοι τον κατηγόρησαν και τον ενέπλεξαν άδικα, όπως αποφάνθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Όπως τόνισε ο πρώην βουλευτής, “σε ζητήματα αρχών και αξιών δεν κάνω εκπτώσεις” και τόνισε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που τον έστειλαν τρεις φορές ως εκπρόσωπός του στη Βουλή. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε 3 στιγμές του παρελθόντος, προς επίρρωση των όσων έλεγε. 

Πρώτον, όταν δόθηκε η δυνατότητα για να πληρωθούν αναδρομικά χρήματα οι βουλευτές (του αναλογούσε το ποσό των 250 χιλ. ευρώ περίπου) αρνήθηκε με επιμονή να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια, καθώς μπορεί να ήταν νόμιμο, αλλά δεν ήταν ηθικό. 

Δεύτερον, ήταν ανάμεσα στους 15 βουλευτές που είχαν αναλάβει την πρωτουβουλία να ζητήσουν από τον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιπππο Πετσάλνικο να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία για να ανοιχθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών. 

Τρίτον, αναφέρθηκε σε περιστατικό που του τηλεφώνησε υπάλληλος της Βουλής, αρμόδιος για τον έλεγχο των Πόθεν Έσχες, τρία χρόνια μετά την λήξη της θητείας του και του ζήτησε να βρεθούν. Ο ίδιος θεώρησε ότι πρόκειται για κάποιο λάθος στην δήλωση, αλλά όταν βρέθηκαν του ανέφερε ο υψηλόβαθμος υπάλληλος πως ήθελε να τον συναντήσει διότι στα 30 χρόνια που ελέγχει τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών ήταν από τις σπάνιες φορές που είδε βουλευτή να μην αυξάνει ούτε κατά 1 ευρώ τις καταθέσεις του και να μην αγοράζει ούτε ένα σπίτι! 

Για τα σημερινά δεδομένα, ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε ότι είχε σκόπιμο απομακρυνθεί από τα κομματικά δρώμενα έως ότου ξεκαθαριστεί η υπόθεσή του. Τώρα που έλαμψε η αλήθεια, όπως και το 2019, έκανε αίτηση για να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Και για όσους σχολιάζουν ότι επανήλθε τώρα που υπάρχει ενδεχόμενο έδρας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος τόνισε ότι και το 2019 είχε κάνει αίτηση, που δεν ήταν τα “καλά” χρόνια, απλά κάποιοι φρόντισαν με μεθοδεύσεις και ενδεχομένως συκοφαντίες να εκμεταλλευτούν την περιπέτειά του. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παρακάτω βίντεο:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή