Αρχική Ροή Ειδήσεων Ευχαριστήριο συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό

Ευχαριστήριο συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό

ΔΤ από Σύλλογο Μ.Α.μ.Α.: Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες εσάς που και φέτος ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και συμμετείχατε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι  της Μ.Α.μ.Α.Το όλο εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία εξαιτίας της δικής σας συμμετοχής και συνεισφοράς ,τόσο στις κατασκευές όσο και στην παρασκευή γλυκισμάτων και της οικονομικής στήριξης που παρείχατε στον σύλλογό μας μέσω των αγορών σας. Η προσέλευσή σας ήταν άκρως συγκινητική όπως και προσφορά αγάπης που δεχτήκαμε.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Χώρο Τεχνών  στη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μ.Α.μ.Α  με καλεσμένο τον πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλο  σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ.

Όλα τα έσοδα από το bazaar και το πιάνο ρεσιτάλ θα διατεθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου μας.Συγκεκριμένα θα διατεθούν για την  αγορά καυσίμων για τις μετακινήσεις των παιδιών μας καθώς και για τη δημιουργία πρωϊνής δομής για τα άτομα του φάσματος.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή