Τα εγκαίνια του νέου καφέ Da manha στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας, στην οδό Π. Τσαλδάρη 30, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022. 

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου έκανε “πέρασμα” από το νέο κατάστημα, ευχόμενοι στους Στέλιο Αλιγιζάκη και Γιάννη Λέφα, ενώ λίγο μετά τις 12 ο π. Σωσίπατρος Πιτούλιας τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων. 

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και της ΠΑΕ Βέροια Στέργιο Διαμάντη, τον αντιδήμαρχο Βέροιας Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, τον ποδοσφαιριστή της “Βασίλισσας” Στέλιο Μαραγκό, ενώ το “παρών” έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες των δύο επιχειρηματιών, αλλά και πλήθος κόσμου που χρόνια προτιμούν και στηρίζουν το καφέ Da Manha!

Για τον καφέ και τα υπόλοιπα ροφήματα δράση ανέλαβαν από το πρωί τα παιδιά του Da Manha, ωστόσο το όλο σκηνικό “απογειώθηκε” με τα μπέργκερς και άλλα είδη που προσφέρθηκαν, τα οποία επιμελήθηκε ο Θωμάς Λεπτοκαρύδης και η εταιρία Thomas Catering.

 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή