Αρχική Ροή Ειδήσεων Η λύση στην επανάληψη από το φροντιστήριο ΕΝΑ και Όμιλος

Η λύση στην επανάληψη από το φροντιστήριο ΕΝΑ και Όμιλος

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ “MINI COURSE”

Για το Γυμνάσιο και το Δημοτικό

Το πρώτο τρίμηνο μαθημάτων ολοκληρώθηκε. Μαθητές και γονείς εντοπίζουν, σε αρκετές περιπτώσεις, δυσκολίες στα μαθήματα και ελλείψεις – αδυναμίες. Τα «κενά» αυτά δυσκολεύουν τους μαθητές και τους εμποδίζουν να μελετούν συστηματικά. Συνεπώς, τα παιδιά αποθαρρύνονται και αντιμετωπίζουν το σχολείο με αρνητισμό. Είναι λοιπόν ανάγκη να μην αφήσουν, γονείς και μαθητές, τα «κενά» να μεγαλώσουν. 

Στο φροντιστήριο ένα & Όμιλος για να τους βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε το “MINI COURSE” ένα πρωτότυπο και καινοτόμο πρόγραμμα επαναλήψεων. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας θα διδάξουν σε λίγα μαθήματα, στους μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού, όλες τις κρίσιμες γνώσεις που πρέπει να έχουν μάθει μέχρι τα Χριστούγεννα και θα τους καθοδηγήσουν πώς να διαβάζουν την υπόλοιπη σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα αφορά στα βασικά μαθήματα και θα υλοποιηθεί στο διάστημα 3-8 Ιανουαρίου 2022.

– Το πρόγραμμα παρέχεται σε τιμή Χριστουγεννιάτικης προσφοράς και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. 

– Ρωτήστε μας λεπτομέρειες στα τηλέφωνα 2331021022 / 2331021021

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή