Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα παραστεί και θα χαιρετίσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια και στις 5:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα.   

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου, Επισκόπου Αιγίνης, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM». 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Νεόκαστρο.  

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως στη Βέροια (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πλαίσιο των «Πνευματικών – Ακαδημαϊκών Διαλόγων» με θέμα: «Το θαύμα των Χριστουγέννων».  

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών στη Βεργίνα. 

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου το βράδυ θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του εορταζομένου Αγίου.      

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου). 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM». 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας. 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα παραστεί στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας και θα ομιλήσει με θέμα: «Το Μυστήριο των Χριστουγέννων». 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Μακάριοί ἐστε, ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καί διώξωσι…» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου από τις 8:30 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι θα δεχθεί Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας (Μητροπόλεως 30). 

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών Αρχιμ. Παύλος Σταματάς. 

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Χριστού. 

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ». 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή