Αρχική Ροή Ειδήσεων Βιωματική παρέμβαση στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Βέροιας

Βιωματική παρέμβαση στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Βέροιας

Δελτίο Τύπου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η βιωματική παρέμβαση στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας με θέμα: «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις», από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας. 

Οι Ψυχολόγοι, κα Αγγελή Παρασκευή, κα Κακολύρη-Κλίτση Ιωάννα και κα Φόλιου Στυλιανή μαζί με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, κα Τσαλαμπάνα Χρυσούλα και κα Πανάγου Αικατερίνη ενημέρωσαν στους μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου, για τις «Υγιείς και Μη Σχέσεις» στα πλαίσια του μαθήματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό της τάξης, κα Φουρνιτζή Θεοδώρα. Μέσα από παιχνίδι ρόλων οι έφηβοι εξοικειώθηκαν με τα χαρακτηριστικά των υγιών και μη υγιών σχέσεων, καθώς και τρόπους επικοινωνίας και διαχείρισης προβλημάτων βίας. 

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά και στο τέλος αξιολόγησαν το εν λόγω πρόγραμμα ως απαραίτητο και βοηθητικό για να πραγματοποιείται στα σχολεία, έτσι ώστε να μάθουν όλοι να αναγνωρίζουν τις προειδοποιητικές ενδείξεις της βίας και συνεπώς να την προλαμβάνουν.   

Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε παρόμοια πρόσκληση, με στόχο τη συστηματική ενημέρωση των μαθητών.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή