Αρχική Ροή Ειδήσεων Μαθήτριες και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Βέροιας συνέλεξαν τρόφιμα για το Κοινωνικό...

Μαθήτριες και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Βέροιας συνέλεξαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας Υπαπαντής

Δελτίο Τύπου: Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12μ. τα μέλη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του 2ου Γυμνασίου Βεροίας επισκέφθηκαν την ενορία της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας και προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας τρόφιμα που συνέλεξαν απ’  όλο το 2ο Γυμνάσιο αυτές τις μέρες, για να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στις ανάγκες των απόρων αδελφών μας.

Η πρωτοβουλία τους αυτή είναι αξιέπαινη και εκτός από την συγκίνηση που μπορεί να μας προσφέρει μας πλημμυρίζει από ελπίδα και αισιοδοξία για τα παιδιά μας.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του 2ου Γυμνασίου Βεροίας. Στα παιδιά και τούς γονείς που παρότρυναν τα παιδιά τους να προσφέρουν είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημά τους. Στην υπεύθυνη αυτής της πρωτοβουλίας κ Παραπούρα Κατερίνα θεολόγο του 2ου Γυμνασίου Βεροίας, όλους τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου που βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα καθώς και στη διευθύντρια στου σχολείου κ. Αργυριάδου Αναστασία που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια.

Η ευγνωμοσύνη, οι ευχές και οι ευχαριστίες μας είναι μεγάλες. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του

Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή