ΑΠΟΨΗ: Δυστυχώς για άλλη μια φορά πιάνεται στέλεχος του ΠΑ.ΣΟΚ με «τη γίδα στην πλάτη» που λέει ο λαός και μας κάνει ρεζίλι στην Ευρώπη. Φυσικά αναφέρομαι στην Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟΚ η οποία κατηγορείται για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο και μαζί με όλα αυτά που ακούγονται τελευταία για τη χώρα μας κινδυνεύουμε να καταντήσουμε κράτος-παρίας της Ευρώπης και είναι πολύ λυπηρό.

Φρονώ ότι θα ήταν πολύ πιο έντιμο πολιτικά, για τον Πρόεδρο Ανδρουλάκη- άσχετα με αυτά που του προσάπτει ο Πρωθυπουργός της χώρας- να βγει και να ζητήσει συγνώμη από το λαό για την κατάπτυστη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος του, από το να προσπαθεί να χρεώσει την Εύα Καϊλή σε άλλο κομματικό σχηματισμό. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν τρώει κουτόχορτο και θα τιμωρήσει με την ψήφο του όταν θα έρθει η ώρα. Υπήρξε και στο παρελθόν (για όσους θυμούνται) περίπτωση παραπομπής στελέχους, πρώην υπουργού του ΠΑ.ΣΟΚ, για διαφθορά, παραμονές εκλογών και το ΠΑ.ΣΟΚ πάτωσε όπως ήταν φυσικό στις εκλογές.

Προσοχή λοιπόν Πρόεδρε, η κατάσταση απαιτεί ξεκάθαρες και ειλικρινείς εξηγήσεις.

Η Εύα Καϊλή ήταν στέλεχος της παράταξης, εξελέγη βουλευτής δύο φορές(εάν δεν απατώμαι), ανήκε στην ομάδα Βαγγέλη Βενιζέλου, προβεβλημένο στέλεχος από τον κομματικό μηχανισμό γι’ αυτό και πήρε πολλούς ψήφους για την εκλογή της στην Ευρωβουλή. Όμως τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού και γι’ αυτό δεν χρειάζεται στρουθοκαμηλισμός και  λίθος του αναθέματος στην «κρυφοδεξιά» Εύα Καϊλή.

Από σκάνδαλα το ΠΑ.ΣΟΚ έχει πληγωθεί, όλοι γνωρίζουμε τι έγινε στο παρελθόν με τις μίζες που αφορούσαν τις αγορές οπλικών συστημάτων. Είχαμε και στην Ημαθία παλιότερα μία περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος χωρίς λόγο, την οποία κατήγγειλα στον τοπικό Τύπο και το αποτέλεσμα ήταν να γίνω εγώ απλά ο κακός και να με βάλουν στη μαύρη λίστα. Τελικά είναι σίγουρο ότι εάν είσαι καθαρός και λες αλήθειες δεν είσαι αρεστός στα κόμματα, θέλουν κυρίως “Yes Men”.

Αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση για την Εύα  Καϊλή – πέραν όλων των άλλων που τις καταλογίζουν – είναι το ότι ψήφισε ΟΧΙ στην πρόταση για αποζημίωση των οικογενειών των αλλοδαπών εργατών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής των ποδοσφαιρικών σταδίων στο Κατάρ και απ’ ότι λένε είναι περίπου 6,5 χιλιάδες περιπτώσεις.

Κρίμα…

Τελικά μας κατατρέχει το σύνδρομο του Άκη.

Βέροια 15/12/22

Γ.Ξ. Τροχόπουλος

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή