Η εταιρία AΣΛΑΝΙΔΗΣ SYSTEM (Μεταλλικές κατασκευές), που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1986 και των εξωτερικών επενδύσεων από το 1995, εύχεται στους πελάτες της και σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εμπειρία της ASLANIDIS SYSTEM στις μεταλλικές κατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα κατασκευής στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος. Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρίας αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα και την ποιότητα των κατασκευών.

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών, η εγγυημένη παράδοση στο προσυμφωνημένο χρόνο, καθώς και η επιδίωξη μείωσης του κόστους κατασκευής, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα, την έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρίες του κλάδου.

Πατρίδα Ημαθίας

Τηλέφωνο: +30 6972025251

Fax: +30 2331060366

Email: g.a.aslanidis@gmail.com

Web: www.aslanidisystem.gr

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή