💣Σε μια εβδομάδα έγιναν τόσα πολλά στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, κυρία μου και κύριε, που δεν ξέρεις αν πρέπει να τα γράφεις στην εφημερίδα ή να ξεκινήσεις… ιστορικό μυθιστόρημα!

💣Πέρα από την παραίτηση Κορωνά και την ανακοίνωσή του ότι θα… παίξει απέναντι στον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο του Βοργιαζίδη, μαθαίνω για τα… μάτια των δύο προαναφερθέντων κόντεψαν να… σφαχτούν παλικάρια ολόκληρα!

💣Αυτοί που «έσφαζαν» όσους το 2019 πήγαν απέναντι, στον Μαρκούλη και τους «μάλωναν» που ασκούσαν κριτική, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι τα κάνουν επειδή δεν πήραν «καρέκλα», ήρθε η ώρα να ακούσουν το ίδιο από τους υπόλοιπους…

💣Διότι, μπορεί να προσπαθούμε να είμαστε καλοπροαίρετοι (όχι ότι το καταφέρνουμε πάντα), αλλά σίγουρα δεν ξεχνάμε εύκολα! 

💣Ούτε το «καλό», ούτε το «κακό». Άσχετα αν πολλοί ξεχνούν το καλό που τους έχουμε κάνει και θυμούνται σαν καμήλες μάλιστα μόνο το «κακό» που θεωρούν που τους κάναμε. 

💣Θα έχουμε πολλά να πούμε και να… θυμηθούμε! Αν δεν προσπαθήσει κανείς μας πουλήσει… παπά, θα δείξουμε κατανόηση σε όλα. 

💣Αν πάλι μας θεωρήσουν κάποιοι «λωτοφάγους», θα αποδεχτούμε την πρόκληση και θα τους αποδείξουμε το αντίθετο…

💣Με τούτα και με κείνα, μακάριοι είναι όσοι έχουν χιλιάδες ψήφους στην «πλάτη» τους και δεν έχουν ανάγκη να «δαγκώνουν», ούτε να γλύφουν εκεί που έφτυναν…

ΛΕΖΑΝΤΑ: Από τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το καλοκαίρι του 2021 στο Ξηρολίβαδο, για τις εκδηλώσεις που έγιναν σε συνδιοργάνωση της Π.Ε. Ημαθίας και του Δ. Βέροιας. Στη μέση ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, αριστερά ο Δήμαρχος Κ. Βοργιαζίδης και δεξιά ο Θ. Κορωνάς ως πρόεδρος της ΚΕΠΑ τότε. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή