ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Ελευθερίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022:

Απόγευμα: ώρα 5:00 Υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της μητρός αυτού Ανθίας από την Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας – Εσπερινός –  Αρτοκλασίες. Μετά τον Εσπερινό θα προσφερθεί καφές και γλυκά από τις κυρίες τις ενορίας στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022:

Πρωί: ώρα 7:30 – 10:30 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στο τέλος θα προσφερθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού καφές και γλυκά από τις κυρίες της ενορίας.

Απόγευμα: ώρα 5:00 Εσπερινός και Παράκληση. Αναχώρηση Ιερού Λειψάνου.

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση:

Κατά το διήμερο της πανηγύρεως 14 & 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στην αίθουσα του Ιερού Ναού Χριστουγεννιάτικη Έκθεση προς οικονομική βοήθεια του Ναού. Κατά τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου η έκθεση θα βρίσκεται στον πρόναο μαζί με την Εκκλησιαστική Έκθεση του Ναού. 

Έκθεση Ζωγραφικής:

Κατά το διήμερο της πανηγύρεως αλλά και στις μέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου θα βρίσκεται στην αίθουσα του Ναού έκθεση ζωγραφικής με θέμα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Διαβατού – Μέσης και του κατηχητικού της Ενορίας. Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, στην αίθουσα του Ιερού Ναού, θα δοθούν τα 3 πρώτα βραβεία (1ο τάμπλετ, 2ο βαλίτσα ζωγραφικής, 3ο Χριστουγεννιάτικο βιβλίο) και οι έπαινοι συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή