ΔΤ από Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας: Σήμερα Τρίτη 13-12-2022  στο ΔΑΚ Φιλίππειο Βέροιας πραγματοποιήθηκαν αγώνες Χειροσφαίρισης στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» που προκηρύχθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας.  Στους αγώνες συμμετείχαν οι μαθητές των κάτωθι Δημοτικών Σχολείων υπό την καθοδήγηση των  εκπαιδευτικών ΠΕ11 (Γυμναστών): 

Δ.Σ. Αγ. Γεωργίου με την κ. Χειμωνίδου Όλγα,

2ο Δ.Σ. με τον κ. Δαμιανίδη Αλέξανδρο, 

3ο Δ.Σ. με την Χατζηστυλλή Χρυστάλλα, 

4ο Δ.Σ. με τον κ. Παυλίδη Θεόδωρο, 

5ο Δ.Σ. με τον κ. Στεφανάκη Γεώργιο, 

9ο Δ.Σ. με την κ. Αϊδινίδου Συμέλα, 

12ο Δ. Σ. με τον κ. Σταυρίδη Αθανάσιο, 

16ο Δ.Σ. με γυμνάστρια την κ. Μπλαχάβα Αθανασία.

Ευχαριστούμε  τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους, τον κ. Χριστοδούλου Αναστάσιο, Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και την κ. Μουταφίδου Ειρήνη, Επόπτρια των αγώνων, για την άρτια διοργάνωση και εποπτεία καθώς και τον κ. Σιουκιούρογλου Χαράλαμπο για την ιατρική κάλυψη των αγώνων. Τέλος, ευχαριστούμε τους κ. Χατζηπαρασίδη Τάσο και Τσολάκο Αντώνη, Ομοσπονδιακούς Προπονητές της ΟΧΕ για την συμβολή τους στη διεξαγωγή της δράσης.

Η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας

Ευθυμία Γ. Γώτη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή