Τον έναν πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κατέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, μένοντας στο 1-1 με τον Ηρακλή, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της SL2, το μεσημέρι της Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022.

Η «Βασίλισσα» έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο Α’ ημίχρονο ήταν σίγουρα επηρεασμένη και από τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του προπονητή της, Κώστα Ανυφαντάκη, δείχνοντας φοβισμένη στο γήπεδο, όμως στην επανάληψη έβγαλε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπo, βοηθούμενη και από το γρήγορο γκολ που πέτυχε, παίρνοντας δίκαια τον βαθμό.

Το ματς ξεκίνησε… με τους χειρότερους οιωνούς για τη ΒΕΡΟΙΑ, αφού μόλις στο 5’ αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή λόγω τραυματισμού του Μπούζα, τον οποίο αντικατέστησε ο Μασούρας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της «Βασίλισσας», η οποία κάποιες φορές προσπάθησε να… δείξει τα δόντια της και στην επίθεση, έχοντας καλύτερη στιγμή την φάση του 10ου λεπτού, όταν ο Μπλέτσας έβγαλε την κοντινή σέντρα από δεξιά, ο Φασίδης έπιασε το ανάποδο σουτ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.

Ο Ηρακλής είχε 2-3 καλές στιγμές, στο 14’ με την κεφαλιά του Μελούνοβιτς να μπλοκάρει τη μπάλα ο Παπαδόπουλος, στο 23’ με νέα κεφαλιά του Δόρη να έχει την ίδια τύχη, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο «γηραιός» κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σε μια φάση που ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ στον Μασούρα στο κέντρο! Ο Γιουμπιτάνα έγινε στην εξέλιξη της φάσης κάτοχος της μπάλας, βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με διπλή προσπάθεια τον νίκησε, εκμεταλλευόμενος και την αμυντική αδράνεια των «κυανέρυθρων».

Στην επανάληψη, με το… καλησπέρα η ΒΕΡΟΙΑ έφτασε στην ισοφάριση! Ήταν ο Ιωάννου που έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Φασίδη, αυτός προχώρησε και πλάσαρε ιδανικά τον Βελλίδη γράφοντας το 1-1 για τους «κυανέρυθρους»!

Από εκεί και πέρα οι παίκτες της «Βασίλισσας» πήραν τα πάνω τους, αγωνιζόμενοι πιο απελευθερωμένα, με το άγχος να πηγαίνει προς την πλευρά του Ηρακλή.

Οι καλύτερες στιγμές για τις δύο ομάδες στην επανάληψη ήταν στο 73’ για τον Ηρακλή όταν 0ο Πατράλης σούταρε για να πέσει και να διώξει δύσκολα ο Παπαδόπουλος και δύο λεπτά αργότερα για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν ο Ιωάννου σούταρε από πολύ καλή θέση, μόλις άουτ!

Το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά μέχρι το φινάλε, χωρίς όμως να γίνει η μεγάλη φάση και το 1-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαΐδης (Καβάλας), Αναστασιάδης (Σερρών)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τ. Κατσιαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60’ Τότσκα), Πατράλης, Τόμας (80’ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60’ Αλεξιτς).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός, Μπλέτσας (5’ λ.τ. Μασούρας), Μπούζας, Φασίδης (87’ Κατσούκης), Μπελεβώνης, Ορφανίδης (87’ Μουχάλης), Ιωάννου (79’ Ισαακίδης).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή