Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, η Ελεονώρα Γιουσουφάκη

Η κηδεία της εκλιπούσας θα τελεστεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στις 11 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγ. Σάββα (Κυριώτισσα) Βέροιας. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό στις 10.30 πμ της ίδια ημέρας. 

***

Η Ελεονώρα Γιουσουφάκη ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή σε πολλές γενιές Βεροιωτών, καθώς για χρόνια διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά και ξηρούς καρπούς στην οδό Μητροπόλεως, στη Βέροια. Ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, κοινωνική και εξωστρεφής, ενώ όσοι την ήξεραν είχαν πάντα να πουν έναν γλυκό λόγο για την καλοσύνη και την μαχητικότητά της. Από μικρή στην δουλειά και στο εμπόριο, με τον μακαρίτη σύζυγό της Στράτο Γιουσουφάκη είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Βάσω και την Στέλλα, και ευτύχησε να χαρεί 4 εγγόνια και 7 δισέγγονα! Έφυγε πλήρης ημερών, ωστόσο ήταν “στο πόδι” και με πλήρη διαύγεια πνεύματος, μέχρι την τελευταία της πνοή. 

Καλό “ταξίδι” και καλό παράδεισο… 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή