Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα: Με “πύρινο” λόγο κατά του ανύπαρκτου κυβερνητικού έργου και καίριες θέσεις και προτάσεις για “την ανατροπή της ανάλγητης  κυβέρνησης της ΝΔ”  ανέδειξε για άλλη μια φορά τα φλέγοντα ζητήματα που “καίνε” την Ημαθία και τους πολίτες της ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –  ΠΣ Άγγελος Τόλκας, στην πολιτική  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/12.

 Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου “Αιγές” στη Βέροια , παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη (βουλευτή Ανατ. Αττικής και  Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ) και του Γιώργου Βασιλειάδη (Αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) ο Άγγελος Τόλκας έθεσε όλα τα κεντρικά ζητήματα που αφορούν το Νομό και τα αποτελέσματα της απραξίας της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. 

Τα συσσωρευμένα προβλήματα στο χώρο της υγείας, η οικονομική δυσπραγία των αγροτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, η ενεργειακή κρίση και η ανυπαρξία του κυβερνητικού έργου στην Ημαθία είναι μερικά από τα ζητήματα που επισήμανε ο Άγγελος Τόλκας. 

Δεν δίστασε να ονοματίσει τους βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία και κυρίως τον υφυπουργό οικονομικών κο Βεσυρόπουλο. Ενώ μίλησε καθαρά και για την ανάγκη σύγκρουσης με παγωμένα συμφέροντα στην Ημαθία και στον αγροτικό χώρο. 

Για άλλη μια φορά κάλεσε σε συστράτευση τις προοδευτικές δυνάμεις της Ημαθίας, για να απεγκλωβιστεί ο τόπος από την παρακμή. 

Η δυναμική που αναπτύσσει ο Ημαθιώτης Βουλευτής τόσο στην εκλογική του περιφέρεια όσο και κεντρικά στη βουλή και σε τηλεοπτικές παρουσίες είναι αξιοπρόσεκτη.

Αυτό τόνισε στην ομιλία του και ο Χρήστος Σπίρτζης για τον Άγγελο Τόλκα για τις δυναμικές του παρεμβάσεις τόσο στο θέμα των υποκλοπών, ως μέλους και της αρμόδιας εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής όσο και σε θέματα δικαιοσύνης και ανάπτυξης.

Το βίντεο της παρέμβασης Τόλκα:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή