Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την ημερίδα στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον” για την παρουσίαση των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022 ο πρώην Υπουργός – βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης και ο αν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκαν στην θεματολογία της εκδήλωσης που θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και τοποθετήθηκαν για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι Χρήστος Σπίρτζης και Γιώργος Βασιλειάδης έκαναν αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών, στα φαινόμενα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, τα “κοράκια” των ξένων τραπεζικών ομίλων, τις εκλογικές συνεργασίες κ.α.

Απαντώντας σε ερώτηση του InVeria.gr, ο αν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των υποψηφίων του κόμματος στις εθνικές εκλογές, οι οποίοι θα εκπροσωπούν όλο το πολιτικό φάση, από το κέντρο μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς, θα υπάρχει ποσόστωση 50-50 μεταξύ ανδρών και γυναικών, ενώ η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ψηφοδελτίων (μεταξύ αυτών και της Ημαθίας) θα ανακοινωθεί έως τα τέλη του 2022. 

Αντίστοιχα, ο Χρήστος Σπίρτζης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για στήριξη συνδυασμών με προοδευτικό πρόσημο για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Όπως τόνισε, θα υπάρχουν στηρίξεις σε συνδυασμούς που έχουν τα πολιτικά χαρακτηριστικά της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων και σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχουν “χρίσματα” σε υποψηφίους. 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή