Σοβαρό θέμα με την παρουσία του προπονητή της Βέροιας προέκυψε τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ρεθυμνιώτης προπονητής Κώστα Ανυφαντάκης εξέφρασε την βούλησή του να αποχωρήσει εδώ και τώρα από την τεχνική ηγεσία της “Βασίλισσας”, πριν καν φτάσουμε στα μέσα της σεζόν. 

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας Στέφανος Αποστολίδης εξέδωσε ανακοίνωση που βάλει ευθέως κατά της ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου, την οποία κατηγορεί ότι επιχειρεί να “κλέψει άνανδρα” εργαζόμενο της ομάδας της. 

Η ανακοίνωση Αποστολίδη:

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να “κλέψει” στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση! Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη κρητική φυλή!

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 

Ο αντιπρόεδρος 

Στέφανος Αποστολίδης

Οι ισχυρισμοί του κ. Ανυφαντάκη ότι συγγενικό του πρόσωπο έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη ίσως αντιμετωπίστηκαν με καλή προαίρεση, ωστόσο η επιμονή για άμεση αποχώρηση, χωρίς να υπολογίζει το μέλλον της ομάδας και τους τρείς κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς (Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β’), έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας. 

Εξ ου και η ανακοίνωση του αντιπροέδρου (άραγε, γιατί όχι του προέδρου;) ότι ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ λειτουργεί με ανήθικο και ερασιτεχνικό τρόπο και προβαίνει σε “άνανδρες ενέργειες”.

Τελικά, έχοντας ή μη πρόβλημα υγείας συγγενικό πρόσωπο του Κώστα Ανυφαντάκη, όλοι θα περίμεναν να δείξει τον ανάλογο επαγγελματισμό και τουλάχιστον να μην αφήσει “στα κρύα του λουτρού” την ομάδα που λίγους μήνες πριν τον τίμησε με την εμπιστοσύνη της και μία ολόκληρη πόλη, που τον αγκάλιασε, του έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο να δείξει την δουλειά του και, μέχρι και από δύο μέρες, παρακολουθούσε χωρίς να εκδηλώνει αγανάκτηση για την όχι επιθυμητή πορεία της ομάδας. 

Όπως φαίνεται, το “γυαλί ράγισε” και δεν υπάρχει γυρισμός. 

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, πληροφορίες σε αθλητικά sites εκτός Ημαθίας θέλουν τον Γιώτη Τσαλουχίδη να αναλαμβάνει, αλλά κάτι μας λέει πως και αυτή η επιλογή ίσως φέρει νέες αναταράξεις, αν κρίνουμε από την πρόσφατη “αναμπουμπούλα” που έγινε με το ακυρωθέν (χωρίς καμία επίσημη εξήγηση) του φιλικού της Βέροιας με την Μακάμπι Χάιφα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022…

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή