Την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν απέσπασε η ομάδα της Βέροιας, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας, το μεσημέρι της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022. 

Σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον από άποψη φάσεων και με δύσκολες καιρικές συνθήκες και ολισθηρό γήπεδο, η ομάδα της Βέροιας έβαλε το γκολ που της εξασφάλισε το πολυπόθητο “τρίποντο” όταν σε ανατροπή του Μπουκουβάλα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Βέροιας και ο Ορφανίδης με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

Στο δεύτερο μισό του β’ ημιχρόνου οι δύο ομάδες “ανέβασαν” ρυθμούς, σημειώθηκαν μερικές αξιόλογες ευκαιρίες, χωρίς καμία να τελεσφορήσει. 

Για ακόμη έναν αγώνα διαφάνηκε η έλλειψη του παίχτη που θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις φάσεις και βάλει το γκολ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστράτιος Στρατούδης (Έβρου)

Βοηθοί: Λάμπρος Σακάλογλου (Καβάλας), Αθανάσιος Καραγιάννης (Θράκης)

4ος: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης (58’ Ντουμάνηγς), Παπαχρήστος (73’ Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (58’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (87’ Μασούρας), Φασίδης, Μπελεβώνης (58’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.

ΑΛΜΩΠΟΣ Αριδαίας: Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Γιουκούδης (75’ Πέλκας), Πέττας, Έππας (89’ Τσιπούρας, Κέρθι (75’ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (86’ Σουλιώτης), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης (86’ Γιαλαμούδης)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή