Στην Ημαθία θα βρεθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ο Αν. Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιώργος Βασιλειάδης και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής / Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή ημερίδα που διοργανώνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με θέμα “6 Εθνικές Προτεραιότητες“. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (7/12), με ομιλητές τα δύο προαναφερθέντα στελέχη. 

                                                      

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. 

Σε αυτό το πλαίσιο κλήθηκαν συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικοί φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους της κοινωνίας και τους πολίτες. 

Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση της Ν.Ε., ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τους φορείς, “σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει. Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας“.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή