Αρχική Ροή Ειδήσεων Είπαν “όχι” στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας

Είπαν “όχι” στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την Υγεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2022 στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας, έπειτα από κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ημαθίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. 

Παρά την βροχή, αρχικά έκανε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Γιώργος Καρτσιούνης.

Την εκδήλωση υποστήριζαν ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, τα Εργατικά Κέντρα της Ημαθίας κ.α, ενώ μεταξύ των παρόντων στην συγκέντρωση ήταν η πρ. βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Βαρβάρα Σαράντη, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας Σταυρούλα Μιχαηλίδου, το μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος της ΠΚΜ Γιάννης Τσεχελίδης και άλλοι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, το μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας Βασίλης Κωνσταντινόπουλος κ.α.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή