Αρχική Ροή Ειδήσεων Προβολή της ταινίας “A Day in the Life of a Teddy Bear”...

Προβολή της ταινίας “A Day in the Life of a Teddy Bear” («Μια Μέρα στη Σαγκάη») στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας

ΔΤ: Οι Φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου του και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σε συνέργεια με την Λέσχη Πολιτισμού & Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών της Ελλάδας, σας προσκαλούν στις  03/12 (19:30), στην προβολή της ταινίας “A Day in the Life of a Teddy Bear” («Μια Μέρα στη Σαγκάη»), που θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας («Υπόγειο της Μνήμης»).

«Η πρώτη ελληνοκινεζική συμπαραγωγή με την υπογραφή του Βασίλη Ξηρού,  προερχόμενου από τον χώρο της διπλωματίας, η οποία πραγματεύεται διάφορα επίκαιρα θέματα, όπως οι πολυπολιτισμικές σχέσεις, η σύγκρουση αλλά και η σύγκλιση των πολιτισμών, οι οικογενειακές σχέσεις, τα διλήμματα των προσωπικών επιλογών κ.ά Μια ταινία με ευρηματικό σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία (μουσική, φωτογραφία) που κάνουν μία ταινία ξεχωριστή. Ο Βασίλης Ξηρός πάτησε πάνω στις διαδρομές του και μετέφερε κομμάτια της ψυχής του σε μία ταινία μυθοπλασίας. Η ελληνική διανομή, από την Feelgood Entertainment, ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, τέλη Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, ενώ προσεχώς θα προβληθεί  και σε διάφορα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όπως τα φεστιβάλ ευρωπαϊκού κινηματογράφου στον Καναδά και την Κορέα».

Διάρκεια: 105′

Είσοδος ελεύθερη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή