Αρχική Ροή Ειδήσεων Στο Χώρο Τεχνών μεταφέρεται η εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας του Δ. Βέροιας...

Στο Χώρο Τεχνών μεταφέρεται η εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας του Δ. Βέροιας την Τετάρτη (23/11)

Λόγω της επαυξημένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση της εκδήλωσης της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Βέροιας, που επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η ίδια εκδήλωση μεταφέρεται στο χώρο Τεχνών  του Δήμου Βέροιας την ίδια μέρα και ώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, το ντοκιμαντέρ  “FEMICIDIO” που θα προβληθεί, πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία και την βία κατά των γυναικών μέσα από την διήγηση αληθινών ιστοριών. Η σκηνοθεσία είναι μέσα από τα μάτια μιας Ελληνίδας σκηνοθέτη, της Νίνας Μαρίας Πασχαλίδου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις μελωδίες της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας και της Χορωδίας του Π.Μ.Σ. «Αιγές Βεργίνα» υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή