Αρχική Ροή Ειδήσεων Η συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 37η Philoxenia

Η συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 37η Philoxenia

O Δήμος Βέροιας, δια της αντιδημαρχίας Τουρισμού, συμμετείχε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Στον πάγκο του Δήμου Βέροιας που βρισκόταν σε κεντρικότατο σημείο της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού, πρόβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βέροιας, πραγματοποιώντας παράλληλα μεγάλο αριθμό Β2Β συναντήσεων με αγοραστές του εξωτερικού. 

Ξεχωριστή εντύπωση έκανε η παρουσία χορών από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το κέρασμα του ξακουστού ρεβανιού Βέροιας. 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του Δ. Βέροιας κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα τον υπάλληλο του Δήμου Βέροιας, Σάκη Δαγαλέα, τον ειδικό συνεργάτη Δημάρχου, Γιάννη Ματζέλα, την εθελόντρια Βασιλική Σταμπουλή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας Τάσο Παγούρα, τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Νίκο Τομπουλίδη, επιχειρήσεις της Βέροιας για τις προσφορές των προϊόντων τους και τους επιχειρηματίες από τη Βέροια που επισκέφτηκαν την έκθεση. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή