ΑΠΟΨΗ: Το Σπάρταθλο είναι ένας ετήσιος Διεθνής αγώνας υπερμαραθωνίου δρόμου μήκους 246,8 χλμ. στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη.

Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα τον οποίον οι Αθηναίοι, πριν γίνει η Μάχη του Μαραθώνα, έστειλαν στη Σπάρτη για να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που γινόταν μεταξύ Ελλήνων και Περσών, έφτασε δε δύο μέρες μετά την αναχώρηση.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στο Σπάρταθλο επιλέγονται κατόπιν προκριματικών αγώνων.

Φέτος υπήρξε συμμετοχή αθλητών από 55 χώρες του πλανήτη και είχαμε την τιμη σαν Βεροιωτες να υπάρχει και συμμετοχή ενός συμπολίτη μας του Πιπερίδη Αλέξανδρου ο οποίος τερμάτισε σε 31 ωρες και 5 λεπτά (από 30 Σεπτεμβριου έως 1 Οκτωβριου)

Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

ΥΓ:Ο Αλέξανδρος Πιπερίδης είναι υπάλληλος του συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας (ΣΦΗΠ) και ως πρώην Πρόεδρος του ΣΦΗΠ αλλά και σαν Βεροιώτης θεώρησα ότι είχα υποχρέωση να δημοσιοποιήσω (με υπερηφάνεια ομολογώ) την περιπτωση του Αλέξανδρου.

Δυστυχώς η διοίκηση του ΣΦΗΠ «συνεληφθη κοιμώμενη» για μία ακομα φορα και το λέω αυτό γιατί θα έπρεπε, κατά την άποψη μου, να του  απευθύνει ένα δημόσιο έπαινο, τουλάχιστον, που ως εργαζόμενος, με την επιδοση και το πανελλήνιας εμβέλειας κατόρθωμα του, τιμάει το όνομα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.

Δεν θα έπρεπε;

Ή  κάνω λάθος;

Γ.Ξ Τροχόπουλος

21 Νοέμβρη 2022

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή