Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Νίκου Τάκη, μας κοινοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τα παρακάτω συλλυπητήρια μηνύματα:

Από βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα:

Εκφράζω στην οικογένεια του Νίκου Τάκη, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για την απώλειά του. Ο Νίκος ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας, με υψηλή πολιτική συνείδηση και εμπειρία και ακόμα μεγαλύτερη προσφορά, στην Ημαθία και στους ανθρώπους της.

Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και με συγκίνηση.

Από Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος Νικολάου Τάκη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε τα πολιτικά πράγματα της περιοχής με ήθος, συνέπεια και αξιοπρέπεια και ήταν ένας πρωτοπόρος επαγγελματίας στο χώρο της εκπαίδευσης. Τον χαρακτήριζαν η καλοσύνη και ο σεβασμός και κατάφερε να χαίρει της καθολικής αποδοχής και εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Από ΔΕΕΠ Ημαθίας ΝΔ

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία είναι πλέον φτωχότερη.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας, ο Πρόεδρος, τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος,  εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Τάκη, Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.  

Δημιουργικός, δραστήριος και  αγαπητός στην τοπική κοινωνία θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την πολυσήμαντη προσφορά του.

Οι σκέψεις, οι προσευχές και οι καλές ευχές μας στην οικογένεια του, που τόσο υπεραγαπούσε, σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή της ζωής τους.

Καλό ταξίδι Νίκο…..

Για την Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατία Ημαθίας

Ο Πρόεδρος

Γιανναβαρτζής Σταύρος

Από ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια, στους οικείους του Νίκου Τάκη, για την απώλεια του προσφιλού τος προσώπου.

Ο Νίκος, πέρα απο φίλος της ομάδας μας, ήταν και χορηγός της τα τελευταία χρόνια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή