ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

 Γκαλά Μπαλέτου και Όπερας

 

Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας 

 Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19.00

 

Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας φιλοξενεί το πιο ιστορικό Θέατρο της Πολωνίας και ένα από τα ιστορικότερα της Ευρώπης σε μια παράσταση με σπουδαίους χορευτές, μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές. Μια βραδιά μουσικοχορευτικής πανδαισίας για να μας γνωρίσει με τον καλύτερο τρόπο με το μαγικό κόσμο του μπαλέτου και της όπερας της Βαρσοβίας.

Με έτος ίδρυσης το 1833 το σπουδαίο Θέατρο της Βαρσοβίας έχει δημιουργήσει μια θριαμβευτική παράδοση με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κλασικών έργων πολλών συνθετών και χορογράφων. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες αποτελώντας σημείο αναφοράς στον κόσμο του μπαλέτου και της όπερας.

Στην παράσταση της Βέροιας θα απολαύσουμε τους κορυφαίους χορευτές και μουσικούς της Πολωνίας, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα παντρεύει τα σημαντικότερα έργα του κλασικού μπαλέτου με τις διασημότερες όπερες. Η «Λίμνη των Κύκνων», το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η «Ζιζέλ» και πολλά ακόμα θα εναλλάσσονται με την «Τραβιάτα», το «Τουραντότ», και το «Δον Κάρλος», ταξιδεύοντάς μας στις κορυφαίες στιγμές του μπαλέτου και της όπερας. 

 

Τιμές εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων: 20€, 15€ (παιδικό, φοιτητικό)

Προπώληση εισιτηρίων

Χώρος Τεχνών: 2331078100

Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο: 2331024612

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή