Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο από τη Νίκη Βόλου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της SL2, το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022.

Η «Βασίλισσα» παίζοντας με πάθος και ψυχή, πήρε δίκαια τον έναν βαθμό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Νίκη. Οι «κυανέρυθροι» μάλιστα προηγήθηκαν στο 43’ με τον Μπουόλι, όμως στο 60’ ισοφαρίστηκαν με ένα τυχερό γκολ του Μιράντα. Στις καθυστερήσεις ο Κατσούκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να «κλέψει» η ΒΕΡΟΙΑ το διπλό!

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και στο πρώτο 10λεπτο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να κάνουν κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Μετά το 10’ οι γηπεδούχοι πήραν σταδιακά μέτρα στο γήπεδο και στο 14’ είχαν το πρώτο καλό σουτ με τον Τσουκαλά, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Παπαδόπουλος. Στο 16’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Μέτσε έπιασε το τελικό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα νέο σουτ του Τσουκαλά έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 26’ οι «κυανέρυθροι» έκαναν αισθητή την παρουσία τους με ένα σουτ του Φασίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάγιτς, ενώ από εκεί και μετά ισορρόπησαν το ματς, φτάνοντας μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ στο 43’!

Ήταν ο Φασίδης από αριστερά που έβγαλε ωραία μπροστινή για τον Μπελεβώνη, αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Μπουόλι, ο οποίος πέρασε και τον Μπάγιτς και σε κενή εστία έγραψε το 0-1!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, όπως αναμενόταν, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 52’ όταν Μιράντα έπιασε το διαγώνιο σουτ και ο Στίκας έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Τελικά, η υπεροχή της Νίκης καρποφόρησε στο 60’ με την βοήθεια και της τύχης, όταν ο Μιράντα εκτέλεσε απευθείας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο έξω από την περιοχή (το αμφισβήτησαν οι Βεροιώτες), η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Παπαδόπουλο και καταλήγοντας στα δίχτυα του για το 1-1!

Στο 61’ το καλό σουτ του Μέτσε έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 66’ το επικίνδυνο γύρισμα του Ροχάνο από αριστερά, δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η «Βασίλισσα» προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει τον ρυθμό, όμως το πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας οδηγούσε τους παίκτες της σε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Ότι δεν έγινε στο δεύτερο μισό του β’ ημιχρόνου, έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 90’ καλή ευκαιρία όταν ο Στίκας έβγαλε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος το σουτ του Παναγιωτίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Βεροιώτες έχασαν τρομερή ευκαιρία όταν ο Μπουόλι έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε παράλληλη μπαλιά προς την εστία της Νίκης και ο Κατσούκης σχεδόν σε κενή εστία έκανε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στον Φασίδη που προσπαθούσε να την αποφύγει και να χάνεται έτσι ένα σίγουρο γκολ!

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (Λάρισας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ λ.τ. Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Μορέιρα), Μιλούνοβιτς (53’ Ροχάνο), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Ιωάννου), Μπελεβώνης (75’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Περδίκης), Μπουόλι.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή